Chaboma

Efficiënt

Efficiënt op zowel organisatorisch als technisch vlak

Vloeiend operationeel proces

Elk project is anders. Organisaties dienen niet hun processen aan te passen aan een narrowcasting oplossing, maar de narrowcasting oplossing moet worden geïntegreerd binnen de processen van de organisatie. Deze flexibiliteit is juist de kracht van Chaboma.

Chaboma is volledig in te richten naar de wensen en eisen van het project en de organisatie. Alle processen binnen een narrowcasting project worden volledig op elkaar afgestemd middels krachtige configuratieopties binnen Chaboma. Dit resulteert in een systeem dat naadloos aansluit op de workflow van de organisatie.

Een enthousiaste ICT-afdeling

Door het gebruik van veilige en betrouwbare technieken hebben systeembeheerders geen omkijken naar de juiste werking van Chaboma. Het systeem maakt geen gebruik van overbodige servers op locatie en bovendien is het niet nodig specifieke software op lokale systemen te installeren. De Chaboma narrowcasting oplossing vormt hierdoor geen enkele belasting voor de ICT-afdeling.

Benut de bestaande infrastructuur

Chaboma kenmerkt zich door een zeer lage belasting op de infrastructuur. Hierdoor is het mogelijk om bestaande netwerkvoorzieningen te benutten, waardoor extra investeringen in apparatuur en bekabeling niet nodig zullen zijn. Door de eenvoudige implementatie in het bestaande netwerk kan de installatie van Chaboma bovendien zeer snel worden gerealiseerd.

Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap